Hjem

Velkommen til Mysen Mannskor

Velkommen til vår forening hvor vi deler sangglede og sosialt samvær. Mysen Mannskor er en gammel forening, – hele 120 år siden at det ble dannet et kor den 23/10 – 1904. Vi er pr dags dato 24 aktive medlemmer som øver fast og deltar på arrangementer rundt omkring.

Siste sprell fra oss, – var vår opptreden i Oslo Spektrum den 9/3 – 24 sammen med Stian Staysman, – hvor vi sang «Alle gutta» sammen med Staysman foran 10.000 mennesker.

I mai i 2022, – gikk turen til landsfestivalen i Trondheim, – hvor vi sang i mektige Nidaros-domen, – noe vi hadde gledet oss veldig til etter nesten 2 års corona-tørke.

Øvelse gjør mester sies det og det er en fast ukentlig aktivitet som foregår hver mandag fra kl 18:30 til 21:00 i aulaen på Mysen Ungdomsskole, – og som da er helt østrogenfritt.

Vi har god plass til mange flere i aulaen, – så det er bare å komme og se hva vi driver med.

Konserter og opptredener varierer litt fra år til år men av gjengangerne kan vi nevne  julekonserten i Mysen Kirke hvor Indre Vokalis og Mysen Mannskor skifter på å arrangere.

Mysen Mannskor ønsker å rekruttere nye sangere til koret. Det finnes mange gode grunner for å bli med. Kom en tur en mandag kveld og hør oss på øvelsene, – slik at du kan gjøre deg opp en egen mening om dette kanskje kan være noe for deg.

I dagens sentraliserte samfunn er det viktigere enn noen gang å ta vare på det lokale kulturlivet. Gi ditt bidrag til oss gjennom grasrotandelen. Det koster deg ingenting men betyr svært mye for oss.

Sang er godt for øret,  psyken og humøret !

Hør «Landkjenning» fra vår CD