Velkommen til Mysen Mannskor

Velkommen til vår forening hvor vi deler sangglede og sosialt samvær. Mysen Mannskor er en gammel forening, hele 113 år siden er det siden starten i 1904. Vi er pr dato 25 aktive medlemmer som øver fast og deltar på arrangemanger. I tillegg har vi en ordning for de som ønsker passivt medlemskap, – også kalt for «Mannskorets venner»

Øvelse gjør mester sies det og det er en fast ukentlig aktivitet som foregår hver mandag fra kl 19:00 til 21:30 på Kulturtorget i Mysen.

Konserter og opptredener varierer litt fra år til år men av gjengangerne kan vi nevne  julekonserten i Mysen Kirke hvor Mysen Damekor og Mysen Mannskor skifter på å arrangere.

Mysen Mannskor ønsker å rekruttere nye sangere til koret. Det finnes gode grunner for å bli med.

I dagens sentraliserte samfunn er det viktigere enn noen gang å ta vare på det lokale kulturlivet. Gi ditt bidrag til oss gjennom grasrotandelen. Det koster deg ingenting men betyr svært mye for oss.

Sang er godt for øret,  psyken og humøret !

Hør «Landkjenning» fra vår CD